help: ffmpeg: Queue input is backward in time error

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

help: ffmpeg: Queue input is backward in time error

Raghuv Adhepalli
Hi Community,

Here's my query:

RTMP stream encodes correctly until it beings to loop over the content.
Once the loop starts, the stream stops and the following error messages are
spitted out.

I've noticed that this happens when I use both -ss and -stream_loop
commands together. -ss is important for my bash script to recover from a
crash and -stream_loop is important in the case where I'm short of content.

Command:

ffmpeg -ss 00:40:00 -stream_loop -1 -i output.mp4 -crf 25 -c:v libx264
-force_key_frames "expr:gte(t,n_forced*3)" -preset superfast -b:v
4194304 -maxrate 4194304 -minrate 2097152 -bufsize 8388608 -acodec aac
-b:a 327680 -f flv <rtmp endpoint>

Output:

[aac @ 0x7041300] Queue input is backward in time0:04:54.35
bitrate=4285.8kbits/s speed=0.831x [flv @ 0x6ff7780]

Non-monotonous DTS in output stream 0:1; previous: 294392, current: 5;
changing to 294392. This may result in incorrect timestamps in the
output file.

ps: I've asked the same question on stackoverflow
https://stackoverflow.com/questions/56038598/ffmpeg-queue-input-is-backward-in-time-error


Thanks,


Raghuv Adhepalli.
_______________________________________________
ffmpeg-user mailing list
[hidden email]
https://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-user

To unsubscribe, visit link above, or email
[hidden email] with subject "unsubscribe".