could not find codec parameters for stream 0 unspecified size

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

could not find codec parameters for stream 0 unspecified size

Ashish Lal
I am trying to convert a live rtsp stream (H264 + MPEG2 TS ) into MP4 using
ffmpeg. I am getting an error "could not find codec parameters for stream 0
unspecified size".

Any help in fixing this is appreciated.

ffmpeg -rtsp_transport tcp -i rtsp://AA.BB.CC.DD:5555/mpeg2TransportStreamFr
omUDPSourceTest -analyzeduration 999999999 -probesize 99999999 -vcodec
libx264
-s 176x144 -b:v 256k -f mp4 -movflags frag_keyframe+empty_moov op.mp4

ffmpeg version 2.2.2 Copyright (c) 2000-2014 the FFmpeg developers
  built on May 27 2014 09:12:51 with gcc 4.7 (Debian 4.7.2-5)
  configuration: --enable-libx264 --enable-encoder=libx264 --enable-libvpx
--pre
fix=/home/ashish/ffmpeg-2.2.2/mybuild --enable-gpl --enable-debug
--disable-stri
pping --disable-optimizations --enable-memalign-hack
  libavutil      52. 66.100 / 52. 66.100
  libavcodec     55. 52.102 / 55. 52.102
  libavformat    55. 33.100 / 55. 33.100
  libavdevice    55. 10.100 / 55. 10.100
  libavfilter     4.  2.100 /  4.  2.100
  libswscale      2.  5.102 /  2.  5.102
  libswresample   0. 18.100 /  0. 18.100
  libpostproc    52.  3.100 / 52.  3.100
[NULL @ 0x235cd60] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 0x235cd60] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 0x235cd60] decode_slice_header error
[h264 @ 0x235cd60] no frame!
[h264 @ 0x235cd60] non-existing PPS 0 referenced
.........
.........
    Last message repeated 1 times
[h264 @ 0x235cd60] decode_slice_header error
[h264 @ 0x235cd60] no frame!
[h264 @ 0x235cd60] non-existing PPS 0 referenced
[rtsp @ 0x232fc40] decoding for stream 0 failed
[rtsp @ 0x232fc40] Could not find codec parameters for stream 0 (Video:
h264 ([2
7][0][0][0] / 0x001B)): unspecified size
Consider increasing the value for the 'analyzeduration' and 'probesize'
options
rtsp://AA.BB.CC.DD:5555/mpeg2TransportStreamFromUDPSourceTest: could not
find
 codec parameters
Conversion failed!

Regards
Ashish
_______________________________________________
ffmpeg-user mailing list
[hidden email]
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: could not find codec parameters for stream 0 unspecified size

Carl Eugen Hoyos
Ashish Lal <ashishlal.home <at> gmail.com> writes:

> ffmpeg -rtsp_transport tcp -i
> rtsp://AA.BB.CC.DD:5555/mpeg2TransportStreamFromUDPSourceTest

Does it work if you remove -rtsp_transport tcp?

Carl Eugen

_______________________________________________
ffmpeg-user mailing list
[hidden email]
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: could not find codec parameters for stream 0 unspecified size

Ashish Lal
No. It still fails with the same result.

Regards
Ashish


On Wed, Jun 25, 2014 at 3:53 PM, Carl Eugen Hoyos <[hidden email]> wrote:

> Ashish Lal <ashishlal.home <at> gmail.com> writes:
>
> > ffmpeg -rtsp_transport tcp -i
> > rtsp://AA.BB.CC.DD:5555/mpeg2TransportStreamFromUDPSourceTest
>
> Does it work if you remove -rtsp_transport tcp?
>
> Carl Eugen
>
> _______________________________________________
> ffmpeg-user mailing list
> [hidden email]
> http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-user
>
_______________________________________________
ffmpeg-user mailing list
[hidden email]
http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: could not find codec parameters for stream 0 unspecified size

sdas
Did anybody ever find a solution for this?  I'm having the same issue, and it's 3 years later!
Loading...